Accident rutier grav pe strada Traian; o persoană rănită și trafic îngreunat

Înapoi la StiriDeGalati.com
Accident parc Rizer Galati

Accident rutier grav pe strada Traian; o persoană rănită și trafic îngreunat

Un grav eveniment rutier a avut loc astăzi, vineri, 1 martie, pe strada Traian din zona Parcului Rizer, unde au fost semnalate în trecut multiple incidente legate de nerespectarea regulilor de acordare a priorității. Două autovehicule au fost implicate într-un accident violent, rezultatul fiind rănirea a cel puțin unei persoane.

Echipele de descarcerare ale pompierilor și medicii de la SMURD au intervenit prompt pentru a scoate victima încarcerată și a-i oferi îngrijiri medicale. Rănitul a fost ulterior transportat la spital pentru a primi tratament corespunzător.

Autoritățile s-au deplasat la locul accidentului pentru a efectua cercetări în vederea determinării circumstanțelor exacte care au condus la producerea accidentului. De asemenea, s-a verificat dacă șoferii implicați au condus sub influența băuturilor alcoolice.

În urma acestui eveniment, poliția va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Autoritățile continuă investigațiile și îndeamnă șoferii să fie prudenți și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente nefericite.

✍️ Raportează greșeală articol

  Articol scris în data de: 1 martie 2024.
  Ultima actualizare articol: 1 martie 2024, 13:57, făcută de: Redacția Știri de Galați

Donează și susține redacția
Vezi mod AMP
📶 Urmărește-ne și pe: Google News Facebook TikTok YouTube Instagram Pinterest X (Twitter) WhatsApp

Loading

Partajați acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la StiriDeGalati.com
Follow Follow Follow Email Print