Creștere semnificativă a prezentărilor la Serviciul Ortopedie al Spitalului Județean Galați

Înapoi la StiriDeGalati.com
Cazaturi pe gheata la Galati

Creștere semnificativă a prezentărilor la Serviciul Ortopedie al Spitalului Județean Galați

Cu toate eforturile depuse de personalul medical, sunt in asteptare încă 40 de pacienți, si se așteaptă ca numărul acestora să crească pe parcursul zilei. În contextul acestei situații, dr. Cristian Onișor a transmis un apel către cetățeni, către persoanele vârstnice, să aibă mare atenție la deplasare și, pe cât posibil, să evite deplasarea în această perioadă.

 „În cursul zilei de astăzi, începând cu ora 06.00 dimineaţa, avem 68 de prezentări. Din acestea, 14 s-au prezentat deja pentru Serviciul Ortopedie pentru diverse patologii legate de leziuni traumatice prin cădere, la nivelul membrelor. Mai sunt în aşteptare 40 de pacienţi. Rugămintea ar fi ca toţi cetăţenii să aibă mare atenţie la deplasare, mai ales persoanele vârstnice să evite deplasarea în această perioadă. În ultimele ore avem o creştere de adresabilitate pentru colegii de la ortopedie. Cu toţii sunt mobilizaţi, fac eforturi ca pacienţii noştri să aştepte cât mai puţin şi să fie cât mai bine trataţi”, a precizat dr. Cristian Onişor, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi. 

Echipa medicală de la Serviciul Ortopedie este dedicată acordării de asistență de calitate, încercând să minimizeze timpul de așteptare pentru pacienți și să ofere tratamentul necesar în cel mai eficient mod posibil.

✍️ Raportează greșeală articol

  Articol scris în data de: 25 ianuarie 2024.
  Ultima actualizare articol: 25 ianuarie 2024, 15:41, făcută de: Redacția Știri de Galați

Donează și susține redacția
Vezi mod AMP
📶 Urmărește-ne și pe: Google News Facebook TikTok YouTube Instagram Pinterest X (Twitter) WhatsApp

Loading

Partajați acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la StiriDeGalati.com
Follow Follow Follow Email Print