Despre noi

Bine ați venit la Știri de Galați, o platformă digitală dedicată informării și conectării cititorilor cu cele mai recente și relevante evenimente din întreaga lume. Suntem pasionați de jurnalismul de calitate și credem în puterea informației de a influența și îmbunătăți societatea în care trăim.

La Știri de Galați, misiunea noastră este să aducem știri obiective, echidistante și verificate, cu accent pe autenticitate și acuratețe. Echipa noastră de jurnaliști cu experiență se străduiește să acopere o gamă variată de subiecte, de la politică, economie și tehnologie până la cultură, știință și mediu.

Suntem dedicați valorilor eticii jurnalistice și ne angajăm să prezentăm poveștile cu respect și compasiune, păstrându-ne independența editorială și fără să cedăm influențelor externe. Credem că libertatea presei este esențială pentru o societate democratică și ne asumăm responsabilitatea de a fi o sursă de informații credibile și relevante pentru cititorii noștri.

În plus, dorim să creăm o legătură autentică cu comunitatea noastră de cititori. Feedback-ul dumneavoastră este valoros pentru noi, de aceea vă încurajăm să ne trimiteți sugestii, întrebări sau preocupări. Vom continua să evoluăm și să ne adaptăm pentru a vă oferi o experiență de lectură plăcută și informativă.

Vă mulțumim că ați ales să ne fiți alături în această călătorie a descoperirii și învățării constante. Echipa Redacției Știri de Galați este mândră să vă țină la curent cu cele mai proaspete știri și să fie partenerul dumneavoastră de încredere în lumea informației.

Cu stimă și deosebit respect, Redacția Știri de Galați.

Donează și susține redacția