Întreruperi programate ale energiei electrice în cartierul IC Frimu, Galați

Înapoi la StiriDeGalati.com
Se ia curentul la Galati

Întreruperi programate ale energiei electrice în cartierul IC Frimu, Galați

Locuitorii și afacerile din cartierul IC Frimu al municipiului Galați vor trece prin întreruperi programate ale furnizării energiei electrice pe parcursul zilei de vineri, 15 martie, ca urmare a lucrărilor esențiale de mentenanță executate de echipele Distribuție Energie Electrică România (DEER) Sucursala Galați. Aceasta este ultima zi lucrătoare din săptămână în care vor avea loc aceste întreruperi pentru îmbunătățirea infrastructurii electrice locale

Lucrările vor afecta mai multe blocuri și străzi din zonă, inclusiv strada Anghel Saligny, unde rezidenți din blocurile D4, D9, H1-H4, I1, I2, I5, I4A, I6A, I6B, K1, K2, L1 vor suferi oprirea temporară a alimentării cu electricitate. Aceeași situație o vor întâmpina și cei de pe străzile Arcului, Cercului, Sergent Donici și General Eremia Grigorescu.

Echipele DEER anunță întreruperi temporare ale curentului electric din cauza lucrărilor de întreținere.

În același timp, pe strada Nae Leonard, întreruperile vor afecta consumatorii din blocurile C4, C6-C9, C11, C13, C15, D6, D8, inclusiv unele afaceri locale cum ar fi magazinul alimentar SLS, casa de pariuri Superbet și compania SC 71 Apă Canal Calorgal.

Adițional, și strada 1 Decembrie 1918 va avea întreruperi de curent pentru rezidenții din blocurile B3, B4, S9, S9D și S9E, iar pe strada Călugăreni, blocurile T1-T8 vor rămâne fără electricitate pentru o perioadă nedeterminată. De asemenea, pe strada 1 Decembrie 1918, afaceri ca Full House, Raiffeisen Bank și farmaciile Catena și Myosotis vor suferi oprirea temporară a alimentării cu energie electrică.

DEER își cere scuze pentru orice inconveniență adusă și îi asigură pe consumatori că echipele lucrează cât mai rapid și eficient posibil pentru finalizarea lucrărilor și restabilirea serviciilor în cel mai scurt timp. Locuitorii sunt sfătuiți să ia măsuri, cum ar fi deconectarea echipamentelor sensibile și planificarea activităților care nu necesită electricitate pentru durata întreruperilor.

✍️ Raportează greșeală articol

  Articol scris în data de: 14 martie 2024.
  Ultima actualizare articol: 14 martie 2024, 20:21, făcută de: Redacția Știri de Galați

Donează și susține redacția
Vezi mod AMP
📶 Urmărește-ne și pe: Google News Facebook TikTok YouTube Instagram Pinterest X (Twitter) WhatsApp

Loading

Partajați acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la StiriDeGalati.com
Follow Follow Follow Email Print