Primăria Galați aduce Magia Sărbătorilor cu Festivalul „Feerie de Iarnă” și oferă Spectacole, Târguri și Surprize pentru locuitori!

Înapoi la StiriDeGalati.com
Galati

Primăria Galați aduce Magia Sărbătorilor cu Festivalul „Feerie de Iarnă” și oferă Spectacole, Târguri și Surprize pentru locuitori!

Primăria municipiului Galaţi se pregăteşte să aducă veselie şi culoare în oraş pe perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, a fost lansată o procedură de achiziţie directă pentru servicii de organizare a festivalului „Feerie de Iarnă”, cu o valoare estimată de 1.000.000 de lei fără TVA, echivalentul a aproximativ 200.000 de euro.

Municipalitatea își propune să ofere gălăţenilor un program bogat și variat de activități și evenimente specifice sărbătorilor de iarnă, în perioada 30 noiembrie 2023 – 8 ianuarie 2024. În acest interval, orașul va găzdui trei evenimente majore: „Sărbătorile de Sf. Andrei”, „Târgul de Crăciun – Orăşelul lui Moş Crăciun” și „Revelionul 2024”.

Pentru „Sărbătorile de Sf. Andrei”,

care se vor desfășura în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie pe Faleza Superioară a Dunării, organizatorul va pregăti o serie de activități captivante, inclusiv spectacole folclorice, concerte de muzică ușoară și de petrecere cu artiști renumiți. De asemenea, va fi amenajat un târg tradițional cu cel puțin 80 de pavilioane. Programul artistic va include muzică populară și de petrecere susținută de 12 artiști sau formații de renume, precum Lupii lui Calancea, Codrii Neamului, Marcel Pavel, Diana Matei și taraful Cleante, Nemuritorii, Ro-Mania, AZZA, Marius Zorilă și Lavinia Goste, Fetele din Botoșani, Alex Martari, Elena Gheorghe, Ionuț Galani, Matilda Pascal Cojocărița, Theo Rose, Raluka&Balkanic Project, Freestay, Amna, Oana Radu, Mira, Machidonia, Georgiana Lobonț, Pepe și Andia.

„Târgul de Crăciun – Orăşelul lui Moş Crăciun”

va fi o atracție principală în Grădina Publică, desfășurându-se timp de peste o lună, începând din data de 30 noiembrie și până pe 7 ianuarie 2024. Aici vor fi amplasate căsuțe cu produse tradiționale, iar vizitatorii se vor putea bucura de o roată panoramică de minim 22 de metri înălțime, un patinoar în aer liber și un carusel pentru copii. Atmosfera va fi completată de spectacole pentru copii și familii, oferite de cel puțin 6 artiști de top, inclusiv Paula Seling, Ion Paladi, Surorile Suzana și Daciana Vlad, Vlăduța Lupău, Narcisa Suciu, Ducu Bertzi, Paula Hrișcu, Ionuț Fulea, Fuego, Andra, Marius Ciprian Pop, Raul, Ion Paladi, precum și alți artiști propuși de organizator.

Evenimentele vor continua cu sosirea lui Moș Nicolae în seara zilei de 5 decembrie, urmată de sosirea lui Moș Crăciun, care va aduce bucurie în inimile copiilor prin aruncarea sincronizată în aer a 300 de pungi cu pulbere colorată biodegradabilă. După aceasta, va avea loc o defilare cu o fanfară de Moși Crăciuni urmată de alți 100 de Moși Crăciuni. Autobuzul lui Moș Crăciun nu va lipsi din acest spectacol. Organizatorul va împărți zilnic copiilor din Galați, în perioada 21 – 23 decembrie, cel puțin 200 de pachete cu dulciuri și jucării, contribuind astfel la magia sărbătorilor de iarnă.

Pentru Revelion, se pregătesc programe artistice variate în trei zone din oraș, asigurate de DJ-uri, cu o durată de cel puțin 4 ore, însoțite de impresionante focuri de artificii în aceleași zone, pentru a marca trecerea în noul an. Astfel, Primăria municipiului Galați intenționează să aducă o „Feerie de Iarnă” plină de bucurie și entuziasm în inimile locuitorilor și vizitatorilor săi.

✍️ Raportează greșeală articol

  Articol scris în data de: 6 octombrie 2023.
  Ultima actualizare articol: 6 octombrie 2023, 14:22, făcută de: Redacția Știri de Galați

Donează și susține redacția
Vezi mod AMP
📶 Urmărește-ne și pe: Google News Facebook TikTok YouTube Instagram Pinterest X (Twitter) WhatsApp

Loading

Partajați acest articol

Comentarii (2)

  • Vasile Gabriela Răspuns

    Buna ziua,as dori sa comercializez ornamente pentru Crăciun pentru târgul de Crăciun,dar din păcate organizatorul anul acesta de Paște pentru închirierea unei căsuțe mi-a cerut suma de 4000 de lei,având în vedere că am o fetiță de 7ani și 6 luni acești bani îmi erau necesari pentru suplimentarea terapiei copilului,dar dl Adam cere mult prea mult,spațiul fiind al primăriei,iar eu fiind cetățean al orașului unde plătesc taxe și poziție și nu pot beneficia de nimic. Aștept părerea dvs.si cum vi se pare ceea ce se întâmplă…..!

    15 noiembrie 2023 la 19:34
  • Vasile Gabriela Răspuns

    Am uitat sa precizez că fetița mea are autism de aceea facem terapie.

    15 noiembrie 2023 la 19:39

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la StiriDeGalati.com
Follow Follow Follow Email Print