Prof. univ. Daniela Ancuța Șarpe, candidatul USR Galați pentru funcția de primar al municipiului Galați

Înapoi la StiriDeGalati.com
Daniela Ancuta Sarpe

Prof. univ. Daniela Ancuța Șarpe, candidatul USR Galați pentru funcția de primar al municipiului Galați

Astăzi, 24.11.2023, Filiala USR Galați a dezvăluit că prof. univ. Daniela Ancuța Șarpe va reprezenta partidul în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Galați. Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment de lansare organizat de filiala județeană a USR, cu prezența unor figuri importante ale partidului.

La eveniment, care s-a desfășurat în prezența vicepreședintelui USR, Dan Barna, și a parlamentarilor Cristina Prună, Iulian Bulai, Ștefan Pălărie și Bogdan Rodeanu, precum și a conducerii locale a filialei conduse de președintele organizației, George Ștefanache, Daniela Ancuța Șarpe a fost prezentată drept candidatul care va sălășlui în cursa electorală.

Prof. univ. Daniela Ancuța Șarpe, care deține și funcția de consilier local, a explicat de ce a ales să intre în competiție pentru fotoliul de primar:

„De ce eu? Pentru că pot răspunde unei schimbări de profil pentru rolul de primar din perspective economice comparate și nu în ultimul rând și în ultima vreme, etică și integritate academică. Însă, în afara carierei academice, în ultimii 20 de ani m-am ocupat și de implementarea de proiecte cu finanțare europeană care au vizat comunitatea gălățeană”, a declarat prof. univ. Daniela Ancuța Șarpe în timpul lansării candidaturii sale.

Candidatura sa vine în contextul unui mediu politic local în continuă schimbare, iar USR Galați își propune să aducă o perspectivă nouă și experiență solidă în administrația locală, sub conducerea prof. univ. Daniela Ancuța Șarpe.

USR Galati
USR Galati candidati primarie Galati
✍️ Raportează greșeală articol

  Articol scris în data de: 24 noiembrie 2023.
  Ultima actualizare articol: 24 noiembrie 2023, 18:07, făcută de: Redacția Știri de Galați

Donează și susține redacția
Vezi mod AMP
📶 Urmărește-ne și pe: Google News Facebook TikTok YouTube Instagram Pinterest X (Twitter) WhatsApp

Loading

Partajați acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la StiriDeGalati.com
Follow Follow Follow Email Print