Primăria Galaţi lansează licitaţie pentru modernizarea cartierului Ţiglina I – investiţie de peste 24 de milioane de lei

Înapoi la StiriDeGalati.com
Modernizare Galati

Primăria Galaţi lansează licitaţie pentru modernizarea cartierului Ţiglina I – investiţie de peste 24 de milioane de lei

Primăria municipiului Galaţi a anunţat lansarea în licitaţie publică – SEAP a unui contract substanţial destinat modernizării cartierului Ţiglina I.

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu:

„Un oraş modern are cartiere moderne. De aceea, continuăm amplul nostru program pentru lucrări în cartiere şi punem accent pe realizarea de noi locuri de parcare, pe măsură ce desfiinţăm vechile baterii de garaje”.

Printre priorităţile proiectului se află crearea de noi locuri de parcare, demolarea vechilor garaje, refacerea carosabilului şi trotuarelor, precum şi implementarea infrastructurii necesare pentru staţii de încărcare a maşinilor electrice. În plus, vor fi introduse sensuri unice pentru a îmbunătăţi circulaţia în zonă.

Contractul, intitulat „Refacere sistem rutier şi regenerare urbană interior cartier Ţiglina I, Municipiul Galaţi”, este programat pe o perioadă de 4 ani, începând de la data semnării. Companiile interesate sunt invitate să îşi depună ofertele până la data de 8 aprilie 2024.

În contextul investiţiilor urbane, Primăria Galaţi a mai informat cu privire la proiectele în desfăşurare pentru revitalizarea cartierelor Micro 19, 20 şi 21, Siderurgiştilor Vest, Aurel Vlaicu I şi II, Micro 38 şi 39 A, B şi C. De asemenea, a fost demarate noi contracte pentru reabilitarea cartierelor Mazepa I şi Mazepa II.

Această iniţiativă vine să întărească angajamentul administraţiei locale pentru dezvoltarea urbană şi îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor din Galaţi.

Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi rămâne sursa principală de informaţii în legătură cu aceste proiecte.

✍️ Raportează greșeală articol

  Articol scris în data de: 11 martie 2024.
  Ultima actualizare articol: 11 martie 2024, 17:16, făcută de: Redacția Știri de Galați

Donează și susține redacția
Vezi mod AMP
📶 Urmărește-ne și pe: Google News Facebook TikTok YouTube Instagram Pinterest X (Twitter) WhatsApp

Loading

Partajați acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la StiriDeGalati.com
Follow Follow Follow Email Print